18 Kasım 2012 Pazar

Göğüs uçlarını ısırarak azdırma


Beyler son zamanlarda sex yapacakları kızlar açısından seçici olmaya başlamışlardır ve bu hususta belli başkı standartlar oluşmuştur. Bunlardan en önemlisi kızların fiziksel yapısıdır. Kıçlarından, bellerine kadar bir hayli noktaya dikkat eden beylerin en fazla çekici buldukları kısım ise kızların göğüsleridir. Göğüsler hem kadınlar hem de erkekler için en azdıran bölgelerden biridir. Bilhassa iri memeli bayanların duruşları ve seksi görünümeri dolayısıyla çekici bayanlar olarak tabir edilmektedirler.

Dolgun göğüslerin beyler üzerinde azdırıcı bir etkisi söz konusudur. Bunun haricinde dik memelerin sikişme sırasında alınan zevki arttırdığı bir gerçektir. Özellikle dik memelerin uçlarına yapılacak dudak dokunuşları kadınları azdırmakta ve sex olayına duyacakları ilgiyi arttırmaktadır. Göğüslerin kadınları seks olan ilgiyi arttırma konusunda ki etkilerinin doğruluğu bilim adamları tarafınca yapılmakta olan anketler sonucunda kanıtlanmıştır. Ayrıca beyler tarafından bakıldığı ve azdırıcı bulunduğu için, kimi kızlar memelerine silikon ekleterek daha fazla arzulanmayı istemişlerdir.

Sex filmleri seyredildiği takdirde beylerin en başta hatunların memelerine baktığı gözlemlenmiştir. Bunun sebebi bir an önce kadını azdırmak ve bu sayede seks sırasında elde edilecek zevk duygusunu en üst seviyeye çıkartmaktır. Bu sayede kadınlar kendilerini bırakır ve erkeğin arzı ettiği tüm pozisyonları denerler. Bu ilişkiler arasında sakso çekme, götten sikiş ve 69 pozisyonu bulunmaktadır. Bu biçimde ki sikiş filmlerinin hepsini sicakzevk.net sayfasında bulabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Ben tolga gizlilige önem veren seks düşkünü biriysen görüşmek tanışmak istersen ara beni 05398741580 bekliyorum whatsapp tan da mesaj atabilirsin bekliyorum

    YanıtlaSil